DOLAR32,3402% 0.27
EURO35,1387% -0.02
STERLIN40,8641% -0.37
FRANG35,9056% 0.54
ALTIN2.310,25% 1,44
BITCOIN2.285.6911.886

Berat Kandili Mesajları…

Yayınlanma Tarihi : Google News
Berat Kandili Mesajları…
reklam

Çankırı’dan Berat Kandili mesajları:

Çankırı Milletvkili
Salim ÇİVİTÇİOĞLU
“Mübarek #BeratGecesi’nin ülkemize ve bütün dünyaya sağlık, huzur ve hayırlar getirmesini diliyor, sizin, ailenizin ve tüm İslam Aleminin kandilini tebrik ediyorum. #HayırlıKandiller  #KandilinizMübarekOlsun #BeratKandili”

Çankırı Belediye Başkanı
İsmail Hakkı ESEN
“Berat Kandilinin tüm İslam alemine ve insanlığa sağlık, huzur, barış ve kardeşlik  getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.  Son dönemde tüm dünyanın ortak bir tehdidi haline gelen corona virüs salgınından Rabbim hepimizi korusun ve tez zamanda kurtarsın. Aldığımız önlemler sayesinde şehrimizde ve ülkemizde  sevdiklerimiz ile birlikte huzurla dolaşacağımız günler yakındır.  Berat Kandilinde edeceğimiz duaların beratımız olması dileği ile…Kandilimiz mübarek olsun.”

Kurşunlu Belediye Başkanı
Şakir Kaymak
“Ramazan-ı Şerif’in müjdeleyicisi #BeratKandilimiz inşallah af ve mağfiretimize vesile olsun. Bu mübarek gecenin hürmetine Yüce Allah(cc) içinden geçtiğimiz zor günleri dayanışmayla aşmayı ve milletimizin güzel günlere erişmesini nasip eylesin. AMİN”

Akparti Çankırı Kadın Kolları Başkanı
Melike ÇİLHAN
“Mağfiret ve rahmet gecesi olan BeratKandili hepimize inşirah ve iç huzuru getirsin.
Bizi her şeyin mutlak sahibi olan Rabbimize yaklaştırsın. Kurtuluşumuza vesile olsun. Birliğimizi ve dirliğimizi arttırsın. Dua ve ibadetlerimiz, her tür musibete karşı kalkanımız olsun.”

Çankırı MHP Kadın Kolları Başkanı
Huriye YILMAZ
“Müslüman alemi olarak corona virüs tehlikesi nedeniyle zor günler geçirdiğimiz bu süreçte mübarek Berat Kandiline kavuşmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz.Bu duygularla tüm Türk-İslam aleminin Berat Kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını, birlik beraberlik ve huzur getirmesini Cenabi Allah’tan niyaz ederiz. Saygılarımızla
HAYIRLI KANDİLLER”

Çankırı İl Sağlık Müdürü
Dr. Hüseyin SARIKAYA
“Bu mübarek günün ; İslam dünyasına, Ülkemize ve Milletimiz adına her türlü fedakarlığı gösteren, cesareti ile ön safta olan Başta Sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum..
Milli birlik ve beraberliğimizin ilelebet sürmesi dileğiyle Berat Kandiliniz Mübarek Olsun…
Dr. Hüseyin SARIKAYA (Evde Kal TÜRKİYEM, Evde Kal ÇANKIRIM)”

Çankırı SMMM Odası Başkanı
Hüseyin YAKAR
“Tüm dostların kandilini kutlar, bu gecenin ülkemizin ve milletimizin içinde bulunduğu virüs olayından kurtuluşa vesile olmasını Cenab-ı haktan niyaz ederim. Hayırlı kandiller.”

Sağlık-Sen Çankırı Şube Başkanı
Tuna DİNÇ
“Sonsuz merhamet sahibi yüce Rabb’imizin, kullarını bağışlayacağını müjdelediği mübarek #BeratGecesi’nin ülkemize ve bütün dünyaya huzur getirmesini diliyorum. Bu gece, salgınla mücadele ettiğimiz bu zor günleri tez zamanda atlatabilmeye vesile olur inşallah. #HayırlıKandiller”