DOLAR32,4789% -0.2
EURO34,9429% 0.3
STERLIN40,6575% 0.21
FRANG35,6089% 0.13
ALTIN2.436,83% 0,56
BITCOIN64.759,371.199

Çankırı Belediye Meclis Toplantısından Birlik ve Berberlik Mesajı Çıktı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Çankırı Belediye Meclis Toplantısından Birlik ve Berberlik Mesajı Çıktı
reklam

Çankırı Belediye Meclisi Ağustos Ayı 1. Birleşim 1. Oturum Toplantısı Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen başkanlığında Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşti.

Coronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafeye uygun bir şekilde yapılan toplantıya Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu ile AK Parti Çankırı İl Başkanı Abdulkadir Çelik de katıldı.

Toplantıda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından uygulama imar planları ve metruk yapıların yıkılması ile ilgili sunum yapılarak meclis üyelerine bilgi verildi. Toplantıda görüşülen gündem ve gündem dışı konular, oy birliği ile meclisten geçti.
Toplantıda konuşan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, “yaptım oldu” anlayışını tamamen ortadan kaldırarak istişare kültürünü geliştirdiklerini anlattı. Göreve geldiği gün parti rozetini çıkarttığını hatırlatan Başkan Esen, “Biz seçildiğimiz gün parti rozetimizi bir kenara koyup herkesin Belediye Başkanı olmaya söz vermiştik. Allah’a şükürler olsun ki; bugüne kadar kimseyi kimseden ayırmadık, ötekileştirmedik, her işimizde adil olamaya çalıştık. Çeşitli meslek grupları ve muhtarlarımız ile düzenli olarak yaptığımız istişare toplantılarının yanında siyasi partilerimizin yöneticileriyle de sık sık fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyoruz. Ortak akıl ve ortak kararlar ile kentimizi daha iyi noktalara getirme gayretimiz ve heyecanımız her geçen gün bir kat daha artıyor.” ifadelerini kullandı.

Çankırı Belediye Meclisi’ndeki kararların oybirliği ile alındığına dikkat çeken Esen, meclis toplantısına katılan Milletvekili Salim Çivitcioğlu ile AK Parti Çankırı İl Başkanı Abdulkadir Çelik’e de teşekkür etti.

Milletvekili Çivitcioğlu ise Çankırı Belediye Başkanlığı çatısı altında şehre hizmet eden kurum yöneticileri ve meclis üyeleri ile istişare içerisinde olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.