DOLAR32,5858% 0.33
EURO34,8079% 0.19
STERLIN40,4679% -0.34
FRANG35,8517% 0.67
ALTIN2.507,62% 0,93
BITCOIN2.127.6822.514

Çankırı Meslek Lisesine Teşekkür Belgesi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Çankırı Meslek Lisesine Teşekkür Belgesi
reklam

Hijyen ürünleri üretimi yaparak koronavirüsle mücadeleye destek veren Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne teşekkür belgesi verildi.

Covid-19 salgını sürecinde ihtiyaç duyulan hijyen ürünlerini üreten Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne teşekkür belgesi düzenlendi. Okul yetkilileri teşekkür belgesini Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk’ün elinden aldı.

Öztürk, “Zor dönemlerde yapmış olduğunuz katkıları bu millet unutmayacaktır. Üretimin temelini temsil eden okulumuz çalışanlarına, öğrencilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Konuyla ilgili olarak Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün web sitesinde yer alan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

‘’Dünya genelinde yaşanan salgın sebebiyle ülkemiz genelinde eğitim ve öğretim faaliyetleri yürüten Meslek Liselerimiz ve ilimiz özelinde Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz adeta fabrika gibi çalışarak ilimiz ve çevre illerin dezenfektan, çamaşır suyu, yüzey temizleyici gibi hijyen malzemelerinin üretimi ve dağıtımında kritik bir rol oynadı.

Ülke genelinde AR-GE faaliyetlerinde bulunarak ihtiyaçlara anında cevap vererek, üretim için  Meslek Liselerimizin ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdiler. Bu kapsamda yapmış oldukları özverili çalışmalar ve değerli katkılardan dolayı Bakanlığımız Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğümüz, Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne sürece katkılarından dolayı bir teşekkür belgesi düzenledi.’’

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.