DOLAR32,5705% 0.01
EURO34,9171% 0.05
STERLIN40,6470% 0.2
FRANG35,7065% 0
ALTIN2.435,98% 0,24
BITCOIN66.570,990.114

Çankırı Özel Karatekin Hastanesi: Sizin İçin Sizinle 16 Yıl

Yayınlanma Tarihi : Google News
Çankırı Özel Karatekin Hastanesi: Sizin İçin Sizinle 16 Yıl
reklam

Çankırı Özel Karatekin Hastanesi Yönetim Kurulu, hastanenin kuruluşunun 16’ncı yıldönümü dolayısıyla yazılı açıklama yaptı.

14 Aralık 2004 tarihinde kurulan Çankırı Özel Karatekin Hastanesi, 16 yıldır Çankırı’da hizmet veriyor. Çankırı Özel Karatekin Hastanesi Yönetim Kurulu, 16’ncı kuruluş yıldönümünü “Sizin İçin Sizinle 16 Yıl’’ diyerek kutladı.

Çankırı Özel Karatekin Hastanesi’nin 16’ncı kuruluş yıldönümü nedeniyle yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

‘’Hastanemiz, deneyimli ve güleryüzlü ekibi, kaliteli ve güvenilir hizmeti, teknolojik imkanları, hizmette bekleme ve gecikmelerin yaşanmaması, sonuç odaklı bir yaklaşım ile yapılan detaylı incelemelerle, uygun ilave ücret politikasıyla, tedavi sonrası takip ve kontrollerde sağlanan kolaylıklarla Çankırı’dan olduğu kadar çevre il ve ilçelerden, ayrıca tanındığı ölçüde büyük şehirler ve sağlık turizmi belgesi ile yurtdışından da başvuran hastalarımıza 16 yıldır hizmet vermektedir.

14 Aralık 2004’te Çankırı’ya hizmet için çıktığımız bu yolda 3 kişilik hekim kadrosu ile başlamıştık. Şu an ise Çankırı Özel Karatekin Hastanesi olarak 30’u hekim olmak üzere, 280 civarında personelle hizmetimize devam etmekteyiz. 35 yataklı özel hastane olarak hizmete başlamışken şu an ise 95 yatak kapasitemiz, 2. seviye yoğun bakım ünitemiz, 3 doğumhanemiz, 3 ameliyathanemiz, bir çok bölüm ve ünitelerimiz ile hizmet vermekteyiz. Kurulduğumuz günden beri bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, değerli hekim ve yardımcı sağlık çalışanlarımızın katkılarıyla bugün gerçekten hem ilimizde hem bölgemizde aranan, anılan bir hastane konumundayız.

Misyonumuz;

Hastanemize başvuran tüm hasta ve yakınlarının, güvenilir bir ortamda sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamaktır.

Vizyonumuz;

* Teknolojik imkânların tümünden faydalanıldığı, * Çağdaş bir alt yapı ile kurumsal gelişimini sürdürebilen, * Personel dokusunun tam anlamıyla iyileştirildiği, * Daha geniş kitlelere ulaşan, * Yeni projeler üreten, * Huzurlu, konforlu bir ortamda, * Sektöründe öncü uygulamalara imza atan, * Bölgemizde lider bir sağlık kuruluşu olmaktır.

İşte bu misyon, vizyondan taviz vermeden her geçen gün bir adım ileri gitme gayreti içerisindeyiz.

Hasta ve çalışan memnuniyeti her zaman önceliğimiz oldu ve bundan sonra da nice 16 yıllarda sağlık ve mutlulukla nice birlikteliklere diyoruz.

Değerli vatandaşlarımız ve hastalarımız sayesinde geldiğimiz bu noktayı her geçen gün daha ileriye taşıma gayreti ve arzusu içerisinde olacağız.

Yaşadığımız pandemi sürecinin ilimiz, ülkemiz, bölgemiz ve tüm dünyada en kısa sürede bitmesi temennisiyle…

Bu yıl yeniden bir kuruluş yıl dönümü kutluyorsak, bu Çankırı’nın, çalışanlarımızın ve aslında hepimizin başarısıdır.”

 

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.