DOLAR32,4156% 0.19
EURO35,7329% 0.62
STERLIN41,8107% 1.05
FRANG35,9177% 0.16
ALTIN2.326,05% 0,24
BITCOIN2.301.9202.31
Haber ServisiTÜM YAZILARI

Çankırı Yenileniyor, Vatandaşın Hayatı Kolaylaşıyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Çankırı Yenileniyor, Vatandaşın Hayatı Kolaylaşıyor
reklam

Çankırı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yol ve kaldırım çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Birçok mahallede eş zamanlı çalışan ekipler kaldırım, yol açma ve yeni imar bölgelerinde altyapı çalışmalarını gerçekleştiriyor.

İhtiyaç olan bölgelerde yeni kaldırım çalışması, kaldırım yenilemesi, yol açım ve yenileme çalışmaları yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çankırı halkının ihtiyaçlarına zamanında çözüm üreterek vatandaşın yaşamını kolaylaştırıyor. Vatandaşların rahat ve güvenli bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için tüm imkân ve gayret ile çalışan ekiplerin, şehir ve halk için gerekli düzenlemeleri yapmaya devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, “Ekiplerimiz, tüm mahallelerde yaz-kış, gece-gündüz demeden görev yapıyor.” dedi.

Kaldırım ve Parke Çalışmalarına Devam

Fatih Mahallesi Salihler Caddesi’nde kaldırım çalışması yapan ekipler, Buğday Pazarı Mahallesi Yıldız Sokak’ta ise vatandaşların mağduriyet yaşamaması için bozulan kaldırımları yeniledi. Ekipler, şehrin muhtelif bölgelerinde oluşan bozulma ve altyapı tamiratları sonucu ortaya çıkan kötü görüntüleri gidermek, vatandaşın yol ve kaldırımları rahat kullanabilmelerini sağlamak için aralıksız çalışıyor.

Yeni Yollar Açılıyor

Çankırı’da ihtiyaç duyulan bölgelerde yeni yollar açılıyor. Fatih Mahallesi’nde imara açılan yeni alanlarda yapılaşma süreci başlamadan önce altyapı çalışmalarına başlandı. Çalışmalar kapsamında ekipler, 2021 yılının ilk ayında 1,5 km’lik yeni yol açım çalışması gerçekleştirdi. İmar planı doğrultusunda kazı çalışmaları tamamlanan yolun dolgu çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

“Temiz Çevre Temiz Çankırı” İçin Koordineli Çalışma

“Temiz Çevre Temiz Çankırı” çalışmaları kapsamında şehrin işlek cadde ve sokaklarında Temizlik İşleri Müdürlüğü koordinesinde belirlenen çöp kovalarının yerleri, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince hazır hale getirildi.