DOLAR32,3824% 0.18
EURO35,0243% -0.2
STERLIN40,9824% 0.19
FRANG35,9377% 0.23
ALTIN2.326,04% 0,24
BITCOIN2.267.758-1.08
Haber ServisiTÜM YAZILARI

Çankırılı Bürokrat Pandemi Seti Dağıttı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Çankırılı Bürokrat Pandemi Seti Dağıttı
reklam

Çankırılı Bürokrat Ercan Irmak, Çankırılı vatandaşlara dezenfektan, kolonya ve maskeden oluşan pandemi seti dağıttı. Irmak, pandemi setini teslim ettiği vatandaşlara kurallara uyma çağrısında bulundu.

Çankırılı Bürokrat Ercan Irmak, koronavirüs salgınıyla mücadelede vatandaşlara destek olmak amacıyla pandemi seti dağıttı. Irmak, ‘’Hep birlikte, tedbirlere uyarak, sosyal mesafe ve hijyene dikkat ederek, inşallah bu illetin üstesinden geleceğiz. Tünelin ucunda ışık görüldü, az daha sabır lütfen’’ dedi.

Gücü yettiğince hemşerilerinin yanında olacağını belirten Irmak, şu ifadeleri kullandı:

‘’Kıymetli hemşerilerim, bütün insanlığın pençesinde kıvrandığı ve şu ana kadar 1,5 milyon insanın canına mal olmuş Covid-19 salgını ile mücadele tüm hızı ile devam etmektedir. Ben de bir hemşeriniz, bir kardeşiniz olarak memleketim Çankırı’da bu mücadeleye bir katkı koymak adına içerisinde dezenfektan, kolonya ve maskeden oluşan bir pandemi seti hazırlayarak sizlere iletmek istedim. Pandemi setimiz, hafta başından itibaren gönüllerimiz tarafından başta şehit ve gazi ailelerimiz olmak üzere Çankırı merkezden başlanarak inşallah bütün ilçelerimize dağıtılmaya başlanmıştır.

Hep birlikte, tedbirlere uyarak, sosyal mesafe ve hijyene dikkat ederek, inşallah bu illetin üstesinden geleceğiz. Aşı bulundu, yakında yaygın kullanımda olacak, Tünelin ucunda ışık görüldü, az daha sabır lütfen. Diğer yandan ben de Çankırı’nın yetiştirdiği bir kardeşiniz olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada elim erdiği, gücüm yettiğince sizlerin, memleketimin yanında olmaya devam edeceğim. Bunu sizlere, memleketimiz Çankırı’mıza bir borç biliyorum. Sağlık ve selametle inşallah.’’