DOLAR32,3400% -0.07
EURO34,8790% 0.06
STERLIN40,6534% 0.01
FRANG35,7427% 0.57
ALTIN2.393,53% -0,14
BITCOIN63.720,221.863

CHP İzmir adayı Cemil Tugay: Çok yoğun çalıştık

Yayınlanma Tarihi : Google News
CHP İzmir adayı Cemil Tugay: Çok yoğun çalıştık
reklam

CHP İzmir adayı Cemil Tugay: Çok yoğun çalıştık

İZMİR – BHA 

Cemil Tugay konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Şu anda almakta olduğumuz sonuçlar Türkiye’de halkımızın beklemiş olduğu siyaseti karşılayan yepyeni bir anlayış var. İlçelerimizdeki sayımlar devam ediyor. Bazı ilçelerimizde çok yakın sonuçlar var. Ancak en olumsuz haliyle bile önde olduğumuz apaçık. Türkiye haritalarında görülüyor ki CHP ege bölgesinde önde götürüyor.

Hem aldığımız bütün illerde fark yaratacağımız, güvenlerini arttıracağımız bir ilerleyiş bekliyoruz. Bunu hedeflediğimizi söyledik. Bu hedefimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle emeklilerimizin, yaşlılarımızın, hastalarımızın ve ihtiyacı olan herkesin ihtiyacı olan hizmetleri en üst seviyeye çıkararak hizmet edeceğimizi bilmelerini isterim.

Sahada çalışan görevlilerimize kapı kapı gezip ne yapacaklarımızı anlattıkları için tüm görevlilerimize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Her zamankinden daha çok çalışacağız, ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılardan çıkaracağız. Bu ülke bizim, bu cumhuriyet bizim. Tekrardan teşekkür ederim.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.