DOLAR32,5202% -0.09
EURO34,8035% -0.19
STERLIN40,4868% -0.09
FRANG35,5889% -0.31
ALTIN2.422,02% -0,33
BITCOIN66.436,110.344

Dodurga’da Kanlı Ceket paniği

Yayınlanma Tarihi : Google News
Dodurga’da Kanlı Ceket paniği
reklam

Çankırı Orta İlçesine bağlı Dodurga beldesinde 3 Temmuz 2022 tarihinde yapılacak seçimlere günler kala belde de Kanlı Ceket paniği yaşandı.

Ak Parti adayı Hasan Hüseyin Kaşıkçı’nın evinin önüne bırakıldığı sanılan kanlı ceket başkan adayının tehdit edildiği şeklinde yorumlanmıştı.

Çankırı valisi Andullah Ayaz sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan konu ile ilgili açıklama yaptı.

Vali Ayaz yaptığı paylaşımda “Adalet Partisi adayının evinin önüne kanlı ceket bırakılarak tehdit edildiğine yönelik sosyal medyada yer alan iddialar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.” dedi.

Çankırı Valiliği’nin konu ile ilgili Basın Açıklaması:
“Orta İlçemiz Dodurga Beldesinde, 25 Haziran 2022 günü saat 17:00 sıralarında seçim faaliyeti yürüten Adalet Partisinin kadın çalışanlarının kaldığı misafirhanenin girişine kanlı bir ceket bırakıldığı yönünde ihbar alınmıştır.

İhbar sonucunda bahse konu durum nöbetçi savcıya bildirilmiş ve derhal araştırmaya başlanılmıştır. Yapılan araştırmada kanlı ceketi misafirhanenin girişine F.K. isimli bayanın bıraktığı anlaşılmış, F.K., torunları ile beraber küçükbaş hayvan kestiklerini ve dinlenmek için söz konusu misafirhanenin merdivenine oturduklarını beyan etmiş, merdivenin soğuk olmasından dolayı üzerine oturmak için ceketi merdivene koyduğunu ve orada unuttuğunu beyan etmiştir. Adalet Partisi yetkilileri konuyla ilgili herhangi bir şikayetlerinin olmadığını beyan etmişlerdir.
Dodurga Beldemizde yapılacak olan seçimin güven içerisinde gerçekleşmesi için gerekli tüm tedbirler sürekli ve eksiksiz olarak alınmaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.