DOLAR32,3742% -0.24
EURO34,7747% 0.04
STERLIN40,6640% 0.21
FRANG35,5097% 0.06
ALTIN2.438,51% -0,01
BITCOIN62.316,66-1.815

Emin Akbaşoğlu “Maaş artışları noktasında en güzel şekliyle ortaya koyacağız”

Yayınlanma Tarihi : Google News
Emin Akbaşoğlu “Maaş artışları noktasında en güzel şekliyle ortaya koyacağız”
reklam

AK Parti Grup Başkanvekili Çankırı milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu TBMM Genel Kurulu’nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Ne vaat ettiysek onu gerçekleştiren bir partiyiz.

AK Parti Grup Başkanvekili Çankırı Milletvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu asgari ücret, memur ve emekli maaşlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Grup Başkanvekilimiz Muhammet Emin Akbaşoğlu, “Çalışan veya çalışmayan emekli ayrımı ortadan kaldırılarak bütün emeklilerimizin 5 bin liralık ikramiyeyi almasıyla ilgili yasal düzenlemeyi hayata geçireceğiz ve yılbaşında da emeklilerimiz, çalışanlarımızla ve memurlarımızla ilgili gerekli düzenlemeleri de inşallah maaş artışları noktasında en güzel şekliyle ortaya koyacağız.” dedi.

Grup Başkanvekili Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Pençe-Kilit Operasyonunda şehit olan askerlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

İsrail projesini mutlaka tarihin çöp sepetine atacağız

Akbaşoğlu, terörle mücadelenin sonuna kadar kararlılıkla süreceğini vurgulayarak, “PKK-PYD/YPG, SDG, DAEŞ, FETÖ hangi ad altında olursa olsun, hangi isimlendirmeyle isimlendirilsin emperyalist ve siyonistlerin sözde Kürdistan geçiş devletli Nil’den Fırat’a büyük İsrail projesini mutlaka tarihin çöp sepetine atacağız. Bu konuda hiçbir emperyalist, siyonist ve onların maşalığına soyunan hiçbir terör örgütü hedeflerine ulaşamayacak.” dedi.

Filistin’de büyük bir insanlık dramı ve soykırım yaşandığını belirten Akbaşoğlu, “İsrail Devleti, Netanyahu hükumeti insanlığı bir kenara bırakarak kendilerine yardım ve yataklık yapan ve teşvik eden bütün Batı dünyasıyla beraber, bütün insanlığın gözü önünde hakikatleri çarpıtarak bir vahşete, katliama ve soykırıma hep birlikte neden oluyorlar.” ifadelerini kullandı.

Akbaşoğlu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşmeleri devam eden ekonomiye ilişkin düzenlemeleri içeren kanun teklifinin görüşmelerinde verecekleri önergeyle, 5 bin liralık ikramiye ödenmesi konusunda çalışan-çalışmayan emekli ayrımını ortadan kaldıracaklarını bildirdi.

Maaş artışları noktasında en güzel şekliyle ortaya koyacağız

Akbaşoğlu ayrıca, “Yılbaşında da emeklilerimizle, çalışanlarımızla ve memurlarımızla ilgili gerekli düzenlemeleri de inşallah maaş artışları noktasında en güzel şekliyle ortaya koyacağız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.