DOLAR32,4504% -0.15
EURO34,8290% -0.66
STERLIN40,7959% -0.56
FRANG35,5088% -0.41
ALTIN2.438,67% 0,10
BITCOIN62.918,71-2.382

Filiz’den Ovacık Grup Yolu Müjdesi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Filiz’den Ovacık Grup Yolu Müjdesi
reklam

AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Filiz, Ovacık Grup Yolunun Karayollarına devredilerek merkez köylerinin karayolları standartlarına uygun, modern bir yola kavuşacağını söyledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun Çankırı ziyaretinde Ovacık Grup Yolu müjdesini verdiğini hatırlatan Filiz, “Merkez köylerimiz güvenli ulaşıma ve modern yol ağına kavuşacak” dedi.
Önceki gün Hüseyin Filiz’in seçim çalışmalarına destek olmak üzere Çankırı’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, merkez köylerimizin uzun zamandır hasretle beklediği grup yolunun Karayolları sorumluluğuna alınacağını açıklamıştı.

OVACIK GRUP YOLUNU MODERN BİR YOL OLACAK
Ovacık grup yolunun Çankırı için çok önemli olduğunu ifade eden Bakan Uraloğlu, “Yıllardır gündemde olan bir konu. Çorum’un Bayat ilçesine kadar giden Ovacık grup yolunu Karayolları sorumluluğuna inşallah bu sene alıyoruz. Öncelikle onu Karayolları sorumluluğuna aldıktan sonra acil olan bakımlarını yapacağız. Sonrasında projelendirilmesini ve proje bittikten sonra da o işin yeni baştan yapılmasını, oradaki istenen şartlara getirilmesi noktasında gerekli çalışmaları başlatmış oluyoruz. Ovacık Grup Yolu modern bir yol olacak” dedi.

BELEDİYECİLİK AK PARTİ’NİN İŞİ, HÜSEYİN FİLİZ KARDEŞİMLE BERABER ÇALIŞACAĞIZ
Belediyeciliğin, AK Parti’nin işi olduğunu ifade eden Bakan Abdulkadir Uraloğlu, “Milletvekilliği tecrübesi de olan Hüseyin Filiz kardeşimizi sizlerin teveccühü, Cumhurbaşkanımızın takdiri ile tekrar sizlerin onayına sunuyoruz. İnşallah Hüseyin Filiz kardeşimizle beraber 1 Nisan’dan itibaren Çankırı merkez ve diğer ilçelerimizde AK Parti belediyeciliği ile devam edeceğiz. Biz her zaman Hüseyin Filiz Başkanımızın arkasındayız. Çankırı’mız Hüseyin Filiz ile birlikte hizmete doyacak.” değerlendirmesinde bulundu.

YORUM YAP