DOLAR32,4789% -0.2
EURO34,9429% 0.3
STERLIN40,6575% 0.21
FRANG35,6089% 0.13
ALTIN2.436,83% 0,56
BITCOIN64.759,371.199

Gençlerden Hatıra Ormanı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Gençlerden Hatıra Ormanı
reklam

AK Partili Gençler’den Hatıra Ormanı.

Ak Parti Çankırı Ilgaz İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı hatıra ormanı oluşturdu.

Etkinlik sonrasında açıklama yapan Ak Parti Ilgaz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih YAVUZ; “Ormanları yok eden değil, koruyan ve her yıl milyonlarca fidanı toprakla buluşturan bir partinin mensuplarıyız. Ormanlarımız milli değerlerimizdir. Biz ormanları önemsiyoruz. Önemsediğimizi de fidan dikerek gösteriyoruz. Bu sene fidan dikimini gerçekleştirdik. Allah nasip ederse bunu her sene bir hatıra ormanı olarak devam ettirmek istiyoruz. Bu anlamlı projeye katkılarından dolayı tüm Teşkilatımıza ve katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Bakanlık Programı Nedeni İle Etkinliğe Katılamayan İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Furkan ALTUNTAŞ’a Vekaleten İl Gençlik Kolları Başkan Yrd. Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı M.Zahid AKBAK Katıldı.


Akbak “Dinimizin bize öğrettiği doğayı ve çevreyi korumamız ve onu yaşatmamızdır. Peygamber efendimiz “Kıyametin kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı dikiniz” diye buyurmuşlardır. Çok uzun sürede oluşan ormanlarımızı korumak ve yeni orman alanlarını oluşturmak hepimizin vatandaşlık görevidir. Herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Burada organizasyonda emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.