BIST 100
13.284,42 -1,67%
DOLAR
48,7779 0,09%
EURO
56,0574 0,03%
GRAM ALTIN
6.865,89 0,94%
BITCOIN
81.230,00 0,13%
FAİZ
40,11 -1,23%
GÜMÜŞ GRAM
103,93 1,69%
GBP/TRY
65,3752 0,21%
EUR/USD
1,1486 0,09%
BRENT PETROL
99,75 -0,86%
ÇEYREK ALTIN
11.225,72 0,94%
Çankırı Kapalı
Çankırı hava durumu
18 °
  • ANASAYFA
  • Politika
  • GMİS yönetimi madencilerle bayramlaştı – Birlik Haber Ajansı

GMİS yönetimi madencilerle bayramlaştı – Birlik Haber Ajansı

7-4.jpeg

ZONGULDAK-BHA

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu, Ramazan Bayramı sonrası işbaşı yapan madencileri ziyaret ederek geçmiş bayramlarını tebrik edip kazasız belasız çalışmalar diledi.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Karadon Şube Başkanı Kemalettin Karataş ve şube yöneticileriyle birlikte Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK) Karadon Müessesesi Gelik İşletmesinde, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Armutçuk Şube Başkanı Şanver Turan ve şube yöneticileriyle birlikte TTK Armutçuk Müessesesinde, Genel Sekreter Yener Arslanbuğa, Kozlu Şube Başkanı Dursun Başbakıcı ve şube yöneticileriyle birlikte TTK Kozlu Müessesesinde, Genel Mali Sekreter Yalçın Yiğit, Karadon şube yöneticileriyle birlikte TTK Karadon Müessesesi Kilimli İşletmesinde, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, Üzülmez Şube Başkanı Sefer Karakabak ve şube yöneticileriyle birlikte TTK Üzülmez Müessesesinde çalışan madencilerle bayramlaştı.

TTK ve MTA’ya bağlı diğer bölgelerdeki işçilerle, aynı bölgedeki GMİS’e bağlı şube başkan ve yöneticileri bayramlaştı. GMİS Yöneticileri, tüm üretim bölgelerinde 3 vardiyada işçilerin bayramını kutlayarak sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar diledi.



Genel Maden İşçileri Sendikası Yönetim Kurulu: “Ramazan Bayramı’nın huzur ve barış getirmesini dileriz”

Genel Maden İşçileri Sendikası Yönetim Kurulu: “Ramazan Bayramı’nın huzur ve barış getirmesini dileriz”

1-793-29

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.