DOLAR32,3786% 0.16
EURO34,9653% -0.34
STERLIN40,9761% 0.21
FRANG35,9171% 0.13
ALTIN2.325,61% 0,22
BITCOIN2.263.167-1.161
Haber ServisiTÜM YAZILARI

Gülben Öğretmenden Çankırı Halkına Kucak Dolusu Teşekkür

Yayınlanma Tarihi : Google News
Gülben Öğretmenden Çankırı Halkına Kucak Dolusu Teşekkür
reklam

Çankırı Belediyesi’nin İzmir depremini yaşayan çocuklar için başlattığı “Oyuncak Kardeşliği” kampanyası, depremzede Öğretmen Gülben Emiroğlu’nu mutlu etti. Gülben Öğretmen, 20 Kasım Çocuk Hakları Günü’nde oyuncakları depremzede çocuklara ulaştıran Çankırı Belediyesi’ne ve Çankırı halkına teşekkürlerini iletti.

7 yaşındaki öğrencisine ders verdiği esnada depremi yaşayan ve öğrencisi ile birlikte enkaz altından kurtarılan 28 yaşındaki depremzede Öğretmen Gülben Emiroğlu’nun “Çocuklarımıza oyuncak gönderilsin.” isteğine kayıtsız kalmayarak kampanya başlatan ve Çankırı halkının desteği ile toplanan oyuncakları İzmir’e ulaştıran Çankırı Belediyesi’ne bir teşekkür de Gülben Öğretmenden geldi.

Kısa bir video ile Çankırı halkına seslenen Gülben Öğretmen, “Herkese merhaba. Bildiğiniz gibi İzmir’de bir deprem yaşadık. Depremde ailelerini ve sevdiklerini kaybedenler olduğu gibi evlerini kaybedenler de oldu. Bu aileler, çocuklarını avutacak bir iki oyuncak bile bulamadılar. Bu nedenle Çankırı Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri bir kampanya başlattı ve sizler de bir yardımda bulundunuz. Bu oyuncaklar, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde İzmir’de depremde çocuklarımıza ulaştı. Bu nedenle başta Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’e çok ama çok teşekkür ediyorum. Tabii ki Çocuk Meclisi üyelerimize de çok teşekkür ediyorum. Ama sizi de kucaklamadan geçemeyeceğim. Siz Çankırı halkına da kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum. Çok ama çok teşekkür ederim. Her birinizin güzel kalplerinden öpüyorum.” dedi.