DOLAR32,2767% 0.04
EURO34,9929% 0.01
STERLIN40,6868% 0.07
FRANG35,6574% 0.19
ALTIN2.451,35% 0,21
BITCOIN61.973,790.045

Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji Çalıştayı, akademik olarak zirveye çıktı – Birlik Haber Ajansı- Türkiye’nin Haber Ağı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji Çalıştayı, akademik olarak zirveye çıktı – Birlik Haber Ajansı- Türkiye’nin Haber Ağı
reklam

Ankara Üniversitesi ile Ankara Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ile TESK, Güzellik Uzmanları Dernek ve Federasyonu, Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları İşletmecileri Federasyonu, ATO, Türkiye Yaşlanma Karşıtı (Anti-Aging) Derneği, Obezite Diyetisyenliği Derneği, Türkiye Beslenme Platformu ve daha pek çok Sivil Toplum Örgütlerinin desteklediği Antalya’da 4 gün boyunca düzenlenen Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji Çalıştayı sona erdi.

Dünyaca tanınmış bilim insanları, akademisyenler, cilt ve güzellik uzmanları ile sektör temsilcilerinin bir araya geldiği Çalıştay’da akademisyenler ile sektör temsilcileri deneyimlerini paylaştı. Çalıştay’ın medya-basın organizasyonunu gerçekleştiren ünlü sunucu ve organizatör Necati Selvitop değerlendirmelerde bulundu.

Uluslararası Beautycare 2024 Organizasyon Komitesi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Rüştü Karaman ve ekibini tebrik eden Selvitop şöyle konuştu:

“Siz değerli katılımcılar bizleri onurlandırdınız, şereflendirdiniz, gurur duyduk. Bu Çalıştay’ın akademik olarak zirveye çıkması Türkiye’nin duayen akademisyen, organizatörü Prof. Dr. Mehmet Rüştü Kahraman hocamızın ve ekibinin sayesinde olmuştur. Bunun özelikle altını çizmek istiyorum. Akademik çatı altında hocalarımız sizlere güzelliğin, estetiğin ve bu sektörün neler yapılabileceğini, iç sağlığıyla dış sağlığın insanın yaşamına ne katkı sunacağını birinci elden anlatılar. Uygulamayı yapanlar Türkiye’nin dört bir yanından gelen güzellik uzmanları olarak onlarda bu kariyerlerine kariyer katmak için kıymetli hocamın ve siz saygıdeğer hocalarımızın verdiği eğitimlerden istifade etmek üzere buraya geldiler. Dolu dolu 4 gün 4 gece hep birlikte olduk. Gördüklerinizi anlatın. Prof. Dr. Mehmet Rüştü hocamızdan ve ekibimizden daha nice böyle akademik kariyerli çalıştaylar bekliyoruz. Ben katkısı emeği geçen herkese özellikle bu alanda çalışan bu güzel organizasyonda bizi yalnız bırakmadığınız için sizlere de çok teşekkür ediyoruz.

YORUM YAP