DOLAR32,4504% -0.15
EURO34,8290% -0.66
STERLIN40,7959% -0.56
FRANG35,5088% -0.41
ALTIN2.438,67% 0,10
BITCOIN64.075,991.558

Hüseyin Filiz “5 Yılda 10 bin konut yapacağız”

Yayınlanma Tarihi : Google News
Hüseyin Filiz “5 Yılda 10 bin konut yapacağız”
reklam

Ak Parti Çankırı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Filiz şehrin en önemli sorununu masaya yatırdı:

“5 yılda 10 bin ucuz konut üreteceğiz, konut sorununu çözeceğiz”

Ak Parti Çankırı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Filiz Çankırı’nın en önemli sorunu olan konut sorununu 5 yıl içinde çözeceğini açıkladı.

Filiz, yaptığı açıklamada milletvekilliği döneminde bu memleketin işsiz gençlerine iş kazandırmak için yaptığı çalışmaların ortada olduğunu belirterek “Biz Yakınkent OSB ile bu memleketin işsizliğine çözüm ürettik. Ama zaman içinde çalışan işçilerin oturacağı konut üretilemediği için işçilerin çevre illere ilçelere taşınmak zorunda kaldığını görüyoruz. Seçilir seçilmez ilk işim Kenbağ, Pelitözü, Esentepe, Yapraklı yolunda uydu kentlerle ucuz konut yapmak, Yeniköy, Kırkevler ve Kalealtı 3. ve 4. Etap Kentsel Dönüşüm Projelerini tamamlamak için kolları sıvamak olacak.

Bu işler oturduğun yerden çözülmez, Ankara ile iyi bir diyaloğun olacak, takip edecek kovalayacaksın, mücadele edeceksin. Bu iradenin bizde olduğunu tüm Çankırı biliyor. Allah’ın izniyle Çankırı’da işsizliğe nasıl neşter vurduysak konut sorununa da neşteri ancak biz vururuz. Bu konuda hiç kimsenin endişesi olmasın” diye konuştu.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Filiz, konut projeleri ile ilgili olarak özel bir ekibin çalışmalara başladığını, uydu kentlerin temellerinin bir yıl içinde atılacağını söyledi. Filiz konut proje finansmanının TOKİ, ulusal inşaat firmaları ve yerel müteahhitler olmak üzere farklı alternatifler üzerinde de çalıştıklarını belirterek “Belediyeye ait arsaların arsa payından elde edilecek konutları da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kura usulü çok uygun şartlarda teslim edeceğiz.

Şehrin farklı noktalarına yapacağımız konut projeleri ile şehrimizi daha yaşanabilir hale getireceğiz. Yaparsa Hüseyin Filiz yapar, çözerse Hüseyin Filiz çözer diyoruz. Yaşanabilir bir Çankırı için tüm hemşehrilerimin desteğini bekliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.