DOLAR32,5426% -0.04
EURO35,0392% 0.44
STERLIN40,8793% 0.57
FRANG35,6397% 0.18
ALTIN2.436,60% 0,55
BITCOIN63.504,71-4.431

İlçelere “yol” müjdesi

Yayınlanma Tarihi : Google News
İlçelere “yol” müjdesi
reklam

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Şabanözü ve Kurşunlu için “Yollar hayırlı olsun” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Çankırı ziyareti kapsamında Kurşunlu, Orta ve Şabanözü ilçelerini de ziyaret etti. Çankırı merkezdeki programların ardından ilçeleri ve yol şantiyelerini ziyaret eden Bakan Turhan, Kurşunlu’da yaptığı konuşmada “Kurşunlu Çankırı yolu hayırlı olsun” dedi.

Bakan Turhan Kurşunlu’da vatandaşlara buluştu. Turhan burada yaptığı konuşmada, “Genişletilmiş il başkanları toplantısında il başkanımız Çankırı’da yollar durdu deyince cumhurbaşkanımız talimat verdi ve Çankırı’ya gitmemi söyledi. Biz de geldik burada incelemelerimizi yaptık, gerekli talimatlarımızı verdik. Bugüne kadar bizim iktidarımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hizmet siyaseti iktidarının yaptıkları, bu milletimizin gecikmiş bekleyen hizmetleriydi. Bu hizmetler inşallah devam edecek. Kara yolları, hastane, okul, uçak, yerli elektrikli otomobilimizi de yaptık. Onu da inşallah 2022 yılında satışa çıkaracağız.” dedi.

Turhan şunları kaydetti:

“Tabi bu yapılanlar birilerini de kıskandırıyor. Büyük devlet olma iddiası içerisinde olduğumuz zaman büyük devletler sizi kendisine rakip olarak görmeye başlıyor. Bu durumda onlar da bizi ufalamak için, bizi ayrıştırmak için, bizi geçmişte olduğu gibi kendi verdikleri talimatları yerine getiren bir devlet olmamız için elinden gelen gayretleri gösteriyorlar. Ama sahnede farklı bir lider var. Sahnede kendisini millete adamış, milletin adamı, milletin içinden çıkmış sahipsizin sahibi, mazlumun hamisi olan bir lider olunca tabi herkes bunun karşısında, düşmanlarımız üzülüyor, dostlarımız seviniyor. ‘Siz bu hizmetleri, bu büyük köprüleri nasıl yaparsınız, İHA’ları SİHA’ları nasıl yaparsınız, bunları bizim yapmamız lazımdı, bunları bizden almanız lazımdı’ diyorlar, bunları korku sarınca bizim içimizden ve dışımızdaki işbirlikçileriyle bize tuzaklar kurmaya çalışıyorlar.

Tuzaklarını Suriye’de bozduk. Allah’ın izniyle ordumuzun gücüyle, kendi yaptığımız silahlarla bozduk. Doğu Akdeniz’de kurulan tuzakları bozduk. Bozmaya da devam edeceğiz. Şimdi Kanal İstanbul projemiz var. Muhalefet diyor ki ‘yapamazsınız.’ Siz bugüne kadar bu ülkenin hayrına olan hangi projeye ‘Allah razı olsun, iyi yapıyorsunuz’ dediniz. Hiçbirine bu proje, bu millete layıktır demediniz. Eleştirmek için zenginlere yol yapıyor, köprü yapıyor dediler. Halbuki en fazla da kullananlar da kendileri. Şimdi Kanal İstanbul projesi var. Uzun süredir en ince ayrıntısına kadar çalıştık, inceledik, araştırdık. Her türlü etütleri yaptık ve inşallah cumhurbaşkanımız bunu açıkladı. 2020’de kazmayı vuracağız. Büyük proje yapmak büyük devletlerin, büyük liderlerin, büyük milletlerin işidir. Bu milletin gücü buna yetmez diyorlar. Biz bugüne kadar yaptıklarımızı ve bundan sonra yapacaklarımızı büyük devlet, büyük millet şiarıyla yapacağız.”

Bakan Turhan’a Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak, ilçeye öz doğal bal hediye etti.

Bakan Turhan, Kurşunlu’dan Orta ilçesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Bayram Yavuz Onay’dan ilçe ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından Şabanözü’ne gelen Turhan, belediye meydanında vatandaşlara seslendi. Vatandaşların yol taleplerine karşılık veren Turhan, “Bütün yollar yapılacak” dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.