DOLAR32,5038% 0.08
EURO34,7826% -0.12
STERLIN40,2943% -1.04
FRANG35,7169% 0.28
ALTIN2.499,53% 0,61
BITCOIN2.096.751-0.701

Kediler İçin Sokaklara Mama Bıraktılar

Yayınlanma Tarihi : Google News
Kediler İçin Sokaklara Mama Bıraktılar
reklam

Ankara’da faaliyet gösteren Gamador İnşaat, “minik dostlarımızı unutmayalım” diyerek 22 Şubat Dünya Kediler Günü dolayısıyla örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Firma tarafından hazırlanan kap ve mamalar ekipler tarafından Ankara’nın çeşitli bölgelerine dağıtıldı.

Dünya ülkelerinde farklı tarihlerde farkındalık oluşması adına kutlanan Dünya Kediler Günü, Türkiye’de her yıl 22 Şubat günü kutlanıyor. Henüz çok yayılmış olmasa da sokak hayvanlarına karşı duyarlılığı olan kurum, kuruluş ve vatandaşlar bu günde çeşitli etkinlikler düzenleyerek farkındalık oluşturmaya çalışıyor. Ankara’da yapı sektöründe faaliyet gösteren Gamador İnşaat, bu yıl geniş kapsamlı bir etkinliğe imza atarak Ankara sokaklarına kediler için yiyecek içecek kabı ile mama dağıttı.

Sokakta yaşayan dostlara birer emanet gözü ile baktıklarını ifade eden Gamador İnşaat Yetkilisi Murat Karaarslan “Amacımız her zamanki gibi fayda sağlamak, sadece insanlara fayda sağlamak yetmez, hayvanlar için de bir şeyler yapmalıyız diye düşündük. Ankara’daki yoğun kar yağışı ve dondurucu soğukların ardından sokakta yaşayan kediler için böyle bir proje ürettik ve gücümüz yettiğince Ankara sokaklarına mama kabı ve kedi maması dağıtımını gerçekleştirdik. Böyle bir projeyle canlılara fayda sağlamak bizi mutlu etti.” dedi.

Sosyal sorumlulukları gereği sokak hayvanları için projeler geliştirmeye devam edeceklerini ifade eden Karaarslan, “Firma olarak sokak hayvanlarımızı önemsiyoruz, sadece belirli günlerde değil her zaman onlara sahip çıkmak gerektiğine olan inancımızla bu tür etkinlikleri gerçekleştirecek ve destekleyeceğiz.” dedi.

Karaarslan, tüm vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya ve sokakta yaşayan dostlara sahip çıkma davetinde bulundu.

Gamador İnşaat’ın bu etkinliği gören vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken, bir çok esnaf da işyerinin yakınına bırakılan kapları sürekli dolduracaklarını ifade ettiler.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.