DOLAR32,5933% 0.35
EURO34,8180% 0.19
STERLIN40,3890% -0.55
FRANG35,8191% 0.58
ALTIN2.507,74% 0,94
BITCOIN2.125.0263.466

Rotahane Ekibi Rotasını Çankırıya çevirdi

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Rotahane Ekibi Rotasını Çankırıya çevirdi
reklam

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy ve Rotahane ekibi Çankırı’ya geldi.

Çankırı milletvekili Salim Çivitçioğlu’nun eşi Seçil Çivitçioğlu’nun daveti üzerine bakan eşi ve Rotahane Ekibi rotasını Çankırı’ya çevirdi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy da ülke turizmine katkı sağlamak amacıyla ‘Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz‘ projesi başlatmıştı. Proje kapsamında Pervin Ersoy, ünlülerle Çankırı’nın tarihi ve turistik yerlerini ziyaret etti.

Programa Pervin Ersoy, Rotahane “Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz” Ekibi ve Turgay Başyayla, Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Av. Muhammed Emin Akbaşoğlu’nun eşi Zuhal Akbaşoğlu, Çankırı milletvekili Salim Çivitçioğlu’nun eşi Seçil Çivitçioğlu ve Akparti Çankırı Kadın Kolları teşkilatı ile birlikte Ilgaz, Yıldız Tepe Kayak Merkezi ve Ilgazın nostalji mekanlarını ve Orta Sakaeli  Peri Bacalarını gezdiler.

Gezi hakkında konuşan Pervin Ersoy “Her şehir bir yıldızdır parlatmak gerekir. Bizde ünlülerimiz ve Rotahane ekibi ile Çankırı’yı parlatmaya geldik” açıklamasını yaptı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy, Rotahane Ekibi ve sanatçılar program sonrası Çankırı’dan ayrıldı.

 

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.