DOLAR32,3631% -0.04
EURO34,8777% 0.14
STERLIN40,6550% 0.07
FRANG35,7445% 0.54
ALTIN2.390,96% -0,24
BITCOIN61.920,004.936

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Hatay’da anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi

Yayınlanma Tarihi : Google News
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Hatay’da anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi
reklam

Üzerinden bir yıl geçen 6 Şubat Deprem Felaketi’nin ardından Hatay’da yaşanan yaraları sarmaya çalışan bu buluşma, umut ve neşe aşılayan anlamlı bir etkinliğe dönüştü. Başkan Şahin, depremzede çocuklarla bir araya gelerek onların neşelerini ve hüzünlerini paylaştı.

Çocuklarla yapılan samimi sohbetler sırasında Şahin, RTÜK olarak çocukların korunması ve desteklenmesinin en hassas nokta olduğunu vurguladı. Şahin, “Sizler bizim için çok değerlisiniz. RTÜK olarak, çocuklar bizim için kırmızı çizgimizdir. Çocukların, kadınların ve dezavantajlı bireylerin ihtiyaçlarını her zaman öncelikli tutuyoruz. Sizlerin neşesi ve mutluluğu, bizim için en büyük motivasyon kaynağıdır. Sizlerin neşesi ve mutluluğu, umut dolu olması toplumun geleceği için büyük önem taşır” şeklinde konuştu.

Buluşmada medya okuryazarlığı konusunda da bilgilendirici bir konuşma yapan Şahin, “Medya, hayatımızın önemli bir parçası. Doğru bilgiye ulaşmak için medya okuryazarlığı çok önemlidir. Sizler de medyayı doğru kullanmayı öğrenerek daha bilinçli bireyler olabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Hatay’ın deprem sonrası yaralarını sarabilmek adına kararlı bir mücadele vermeye devam edeceklerini belirtti. Şahin, medya denetim ve düzenlemesini sağlayan öncü kurum olan RTÜK’ün, deprem felaketi sonrasında medya ve yayıncılık alanlarında depremzedelerin ihtiyaçlarını tespit etmek için sahada aktif olarak çalıştığını vurguladı. Bu çalışmaların, depremin etkilerini unutmamak ve unutturmamak adına önemli olduğunu söyledi. Başkan Şahin, “RTÜK olarak gözümüz kulağımız deprem bölgelerinde. Buradaki ihtiyaçları tespit ederek, destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Şahin, böylesine anlamlı bir günde gerçekleşen bu buluşmadan büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek buluşma sonunda çocuklara hediyeler dağıttı.

YORUM YAP