BIST 100
14.514,82 0,82%
DOLAR
48,0340 0,14%
EURO
56,1088 -0,04%
GRAM ALTIN
7.107,39 2,12%
FAİZ
40,85 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
106,56 1,55%
BITCOIN
76.986,00 -0,67%
GBP/TRY
65,5401 0,05%
EUR/USD
1,1679 0,01%
BRENT
94,39 0,65%
ÇEYREK ALTIN
11.620,58 2,12%
Çankırı Açık
Çankırı hava durumu
33 °

Teröristlerle her alanda mücadelemiz devam edecek

Bakan-Uraloglu-Zengezur-baglantisi-Turk-Dunyasini-birbirine-baglayacak-onemli-bir-adim.png

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, DEM Parti Eş Başkanı Tuncer Bakırhan’ın Türk milletini tehdit eden açıklamalarına resmi sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı mesaj ile sert yanıt verdi.

featured

Uraloğlu: Teröristlerle her alanda mücadelemiz devam edecek

DEM Partili Tuncer Bakırhan, “Kürt sorunu devam ettikçe Tekirdağlı da Trabzonlu da rahat olmayacak. Ne Tunceli’de ne Türkiye’de huzur, umut, demokrasi olur” ifadelerini kullanmıştı. Uraloğlu bu ifadelere sert yanıt vererek, “Ülke olarak kahraman şehitlerimizin acısını yaşarken, bölücü terör örgütünün siyasi uzantısı olan partinin sözde eş genel başkanının açıklaması kabul edilebilir bir durum değildir” dedi.

Trabzon’dan Tekirdağ’a Hakkari’den Edirne’ye hiç fark etmez, size rahat yok

“Trabzon’dan Tekirdağ’a Hakkari’den Edirne’ye hiç fark etmez, memleketimizin pek çok şehrini hedef gösterenler sadece Türkiye’de değil; dünyanın hiçbir yerinde rahat ve huzur yüzü görmeyecek” ifadelerini kullanan Uraloğlu, “Teröristlerle ve onların her ne şekilde olursa olsun uzantıları ile her alanda mücadelemiz devam edecektir. Bu bayrak için canını veren binlerce vatan evladı uğruna, terörle mücadelemiz her zaman olduğu gibi tavizsiz ve güçlü bir şekilde sürecektir. Terörün milletimize yaşattığı hiçbir acıyı unutmayacak; haklı mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz!” açıklamasında bulundu.

Uraloğlu: Teröristlerle her alanda mücadelemiz devam edecek

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.