DOLAR32,5202% -0.09
EURO34,8035% -0.19
STERLIN40,4868% -0.09
FRANG35,5889% -0.31
ALTIN2.422,02% -0,33
BITCOIN66.436,110.344

Türkiye’de Bulunmayan İlaç Çankırı’daki Hastaya Ulaştırıldı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Türkiye’de Bulunmayan İlaç Çankırı’daki Hastaya Ulaştırıldı
reklam

Çankırı sevdalısı ve her daim Çankırı’ya hizmeti kendisine görev olan addetmiş olan Çankırılı Bürokrat Ercan Irmak, Çankırı merkezde ikamet etmekte olan ve ilacı Türkiye’de bulunmayan bir hasta için firma yetkilisiyle görüşerek gerekli ilacı temin etti.

Yurtdışından gelen ilacı Ankara’da teslim alan Irmak, Ankara’dan Çankırı merkeze gelerek hastaya gerekli olan ilaçları ücretsiz olarak ulaştırdı.

Irmak, ‘’Çankırı’nın yetiştirmiş olduğu bir bürokrat olarak Çankırı’mıza ve Çankırı halkımıza hizmet edebiliyorsak ne mutlu bizlere. Biz bu hizmetlerimizi yaparken halkımıza faydalı olabiliyorsak ne mutlu bizlere’’ dedi.

Irmak, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

‘’Peygamber efendimiz buyuruyor ki; ‘İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır’ Biz üzerimize düşen her sorumluluğa Elhamdülillah talibiz. Bu uğurda da milletimize, halkımıza faydalı olabiliyorsak ne mutlu bizlere. Halkımızın isteği, dileği bizim için baş üstündedir. Ülkemizde bulunmayan bu ilacı yoğun uğraşlarım sonucu hastamız ile buluşturmuş olmanın huzurunu yaşıyorum. Şunu da ifade etmek isterim ki herhangi bir sıkıntısı derdi olan halkımız bana yedi yirmi dört ulaşabilir, benim kapım herkese açık inşallah…’’

 

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.