DOLAR32,4916% -0.16
EURO34,9570% 0.34
STERLIN40,6803% 0.25
FRANG35,5995% 0.1
ALTIN2.433,02% 0,41
BITCOIN64.404,00-0.646

Ülkü Ocaklarından Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif

Yayınlanma Tarihi : Google News
Ülkü Ocaklarından Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif
reklam

MHP Çankırı İl Başkanlığı ve Çankırı Ülkü Ocakları tarafından şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutuldu.

Çankırı Merkez Ahmet Yesevi Camiinde Akşam ile düzenlenen programda Kur’an-ı Kerim tilaveti ve şehitlerin anısına okutulan mevlidin ardından, şehitler için dua edildi. Programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

MHP İl Başkan Vekili Mustafa TÜRKOĞLU ve Çankırı Ülkü Ocakları Başkanı M. Alperen ŞAHİN yaptıkları ortak açıklamada şunları kaydetti:

“Milliyetçi Hareket Partisi ve Çankırı Ülkü Ocakları’nın organize ettiği hiçbir yürüyüş programı yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları olarak şehitlerimiz adına Kur’an-ı Kerim tilaveti Kutlu Ocağımızda ve Hoca Ahmet Yesevi Camii’nde tüm teşkilatlarımızın katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Bundan sonraki faaliyetlerimiz Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda devam edecektir.

Ordumuz ve devletimiz ciddi bir mücadele içerisindedir. Ordumuzun ve devletimizin her daim destekçisi olduğumuzu tekraren yeniliyoruz, Genel Başkanımız Sayın Sinan Ateş ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda devletimizin ve milletimizin çıkarlarına yönelik faaliyetlerde bulunacağımızı tekraren söylüyoruz.

Allah C.C ordumuzu muzaffer eylesin, bugün ihtiyaç hasıl olduğunda teşkilatımız ile birlikte en ön safta cepheye yürüyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.