DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Vali Taşolar’dan Çankırı Lisesine Ziyaret

Yayınlanma Tarihi : Google News
Vali Taşolar’dan Çankırı Lisesine Ziyaret
reklam

Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, her hafta düzenlenen okul ziyaretleri kapsamında Çankırı Lisesi’ni ziyaret etti. Vali Taşolar’a İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk, Şube Müdürü Özdemir Şentürk ve Okul Müdürü Ahmet Yolcu eşlik etti.

Öğrencilerle Samimi Sohbet
Ziyaret sırasında 12. sınıf öğrencileriyle bir araya gelen Vali Taşolar, öğrencilerle kariyer hedefleri, gelecek planları ve eğitim çalışmaları üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan ve onlara çeşitli önerilerde bulunan Vali Taşolar, gençlere hedeflerine ulaşmada kararlılık ve disiplinin önemini vurguladı.

Öğretmenlerle Buluştu
Vali Taşolar, öğretmenler odasında öğretmenlerle de bir araya gelerek, eğitim süreçleriyle ilgili görüşlerini dinledi. Çankırı Lisesi’nde düzenlenen etkinlikler ve projeler hakkında bilgi alan Vali Taşolar, eğitim kalitesinin artırılması adına yapılan çalışmaları takdir etti.

Eğitime Tam Destek
Çankırı Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri, Vali Taşolar’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, Sayın Vali de eğitime olan desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti. Ziyaret, eğitimin güçlendirilmesi adına verimli bir paylaşım ortamı oluşturdu.

YORUM YAP