DOLAR32,3812% 0.18
EURO34,9905% -0.25
STERLIN41,0077% 0.28
FRANG35,9240% 0.2
ALTIN2.326,33% 0,25
BITCOIN2.268.211-1.258

Valilik Taşınırken Engelliler Mağdur Olmasın

Yayınlanma Tarihi : Google News
Valilik Taşınırken Engelliler Mağdur Olmasın
reklam

Yeni valilik binasının tamamlanmasının ardından taşınma işlemleri de başladı.

Valilik önüne gelen kamyonlara yüklenen malzemelerle valilik birimlerin tamamının taşınması yapılıyor.

1 EKİM’DE YENİ YERİNDE
Valilik makamı, özel kalem ve tüm birimlerin 1 Ekim 2019 Pazartesi günü yeni binada hizmet vermeye başlaması bekleniyor.

OTOBÜSLERDE ENGELLİ DÜZENEĞİ BULUNMUYOR
Öte yandan yeni valilik binasının hizmete girmesi ile birlikte, Sosyal Yardımlaşma Vakfının da valilik binasında hizmet vermeye başlaması, vakıftan hizmet almakta olan engellilerin mağduriyetine neden olacağı belirtiliyor.

Bölgede hizmet veren otobüslerde engellilerin bineceği düzeneğin olmaması ve yeni valilik binası önündeki üst geçitte engelli asansörünün olmaması, şimdiden engellileri karar kara düşündürüyor.

SOSYAL YARDIMLAŞMA VAKFI TAŞINMASIN
Çankırı merkez ve merkeze bağlı köylerinde ikamet eden yaklaşık 2000 engelli, gazi ve şehit yakınının hizmet aldığı vakfın, Çankırı merkezde uygun bir mekanda hizmet vermeye devam etmesi talep ediliyor.

Çankırı Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Selami Deveci “Sosyal Yardımlaşma Vafkının Çankırı merkezde bir yerde hizmet vermeye devam etmesini istiyoruz. Engellilerimiz, gazilerimiz ve şehit yakınlarımız buradan hizmet almaktadır. Vakfın yeni valilik binasına taşınması bu hizmetlerin aksamasına neden olacaktır.” açıklamasını yaptı.