DOLAR32,3862% 0.19
EURO35,1055% -0.02
STERLIN41,0568% 0.36
FRANG35,9462% 0.28
ALTIN2.326,14% 0,25
BITCOIN2.288.9330.077

WhatsApp Çevrimiçi Kapatma 2022: WhatsApp Son Görülme Nasıl Gizlenir?

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
WhatsApp Çevrimiçi Kapatma 2022: WhatsApp Son Görülme Nasıl Gizlenir?
reklam

Anlık mesajlaşma uygulaması denince akla gelen WhatsApp hayatımızda önemli bir yer tutuyor. Günlük hayatta, iş, okul hayatımızda işlerimizi yürüttüğümüz bu uygulama kullanıcılara farklı özellikler sunuyor. Medya paylaşımlarının yapılabildiği uygulamada sesli ve görüntülü konuşma imkanı da var. Uygulamaya girildiğinde çevrimiçi ve son görülme gibi durumları gösteriyor.

Ancak bazen bazı durumlarda bu özelliği kapatmak isteyenler olabiliyor. Çevrimiçi ve son görülme durumları Android ve iOS cihazlardan birkaç adımda gizlenebiliyor.

WhatsApp Çevrimiçi Kapatma 2022 

WhatsApp uygulamasında hem çevrimiçi hem de son görülme özelliği kapatmak isteyenler Android ve iOS tabanlı cihazlarından birkaç adımda durum tercihlerini değiştirebiliyor. Bunun için;

WhatsApp’ı uygulamasını açın ve Ayarlar menüsüne gidin. (iPhone sağ altta, Android sağ üst köşede üç nokta) Ayarlar menüsünde Gizlilik’e basın. Android cihazlarda ‘Hesap’ ardından Gizlilik’e dokunun. Son Görülme ve Çevrimiçi butonuna basın. Son Görülme alanında ‘Hiç Kimse’ seçeneğine dokunun. ‘Çevrimiçi’ alanından da ‘Son Görülme Bilgisi ile Aynı’ seçeneğini seçin. Bu işlem sonrası çevrimiçi olduğunuzu kimse görmeyecektir.

WhatsApp Son Görülme Nasıl Kapatılır? 

WhatsApp’ın bu özelliğinde çevrimiçi durumunuz gözükecek ancak uygulamadan çıkıldığında son görülme durumunuz gözükmeyecektir. Son görülme kapatmak için;

WhatsApp’ı uygulamasını açın ve Ayarlar menüsüne gidin. (iPhone sağ altta, Android sağ üst köşede üç nokta) Ayarlar menüsünde Gizlilik’e basın. Android cihazlarda ‘Hesap’ ardından Gizlilik’e dokunun. Son Görülme ve Çevrimiçi istanbul escorts butonuna basın. Son Görülme alanında ‘Hiç Kimse’ seçeneğine dokunun.

Bu işlem sonrası WhatsApp son görülme durumunuz gizlenmiş olacaktır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRWhatsApp Web Giriş 2022: WhatsApp Web Kod ile Giriş Nasıl Yapılır? Haberi Görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRWhatsapp Güvenlik Kodu Değişti Ne Demek? Güvenlik Kodu Bildirimi Kimlere Gider?Haberi Görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRWhatsApp Silinen Mesajları Geri Getirme 2022: WhatsApp Silinmiş Sohbeti GörmeHaberi Görüntüle