
İParalimpik branşta Türkiye’nin en başarılı atletlerinden biri olan Yasin Çeküç, “Türkiye Atletizm Federasyonu Avrupa Takımlar Şampiyonası Milli Takım Seçmesi” yarışlarında 400 metreyi 51.46 ile koşarak Milli Takım’a seçilmeye hak kazandı!
Çeküç, bu derecesiyle sadece Türkiye Atletizm camiasına değil, memleketi Çankırı’ya da büyük bir gurur yaşattı. Uzun süredir pistlerdeki istikrarlı performansıyla dikkat çeken başarılı sporcu, bu önemli başarısıyla büyük takdir topladı.
Yasin Çeküç’ün bu performansı, sadece kişisel bir başarı değil; aynı zamanda Türkiye paralimpik atletizminin geldiği seviyeyi gösteren önemli bir gelişme niteliğinde. 400 metrede kaydettiği 51.46’lık derece, Avrupa sahnesinde de iddialı olabileceğini ortaya koydu.
Sporseverler ve Çankırı halkı, Yasin Çeküç’ün bu başarısını gururla karşılarken, gözler şimdi Avrupa Takımlar Şampiyonası’ndaki mücadelesine çevrildi.
Başarılarının devamını diliyoruz Yasin! Türkiye seninle gurur duyuyor!