DOLAR32,5090% -0.11
EURO34,9468% 0.27
STERLIN40,7396% 0.35
FRANG35,5847% 0.02
ALTIN2.438,87% 0,65
BITCOIN63.392,44-2.746

Birisi tatlı mı dedi?

Yayınlanma Tarihi : Google News
Birisi tatlı mı dedi?
reklam

Çankırı Lezzetleri adında yepyeni bir köşe ile karşınızdayız.

Çankırı’da faaliyet göstreren kebapçı, lahmacuncu, kokoreçci, tatlıcı ve bilumum lezzet duraklarını sizin için gezeceğiz.

Gezerken de sizin için tadacağız 🙂

İlk yazıda Çankırı’da yeni açılan bir mekandayız.

* * * * * * *

Künefe yemek istediğimiz de hemen her lokanta da karşımıza çıkan kadayıf türü öyle mi acaba.?

Çankırımıza yeni açılan SULTANA Künefe’ye uğradık…

Güler yüzlü garsonların bizi karşılaması ile içeri girdik. Urfa ya özgü misafirperverlik ikramı (Nar, muz, süt, kuruyemiş ve havuç ) ve sıra gecesi müzikleri eşliğinde  beklemeye başladık.

Künefe çeşitleri yanın da katmer de varmış ve bu benim için harika bir haber. Gelen ikramları tüketirken kısa sürede siparişimiz de geldi. Harika bir sunum ve lezzetle damağımız çatladı adeta. Her şey tam kıvamındaydı, abartısız olması gerektiği gibiydi. Yerken kendimizden geçtik, Çankırı’nın böyle bir yere gerçekten ihtiyacı vardı ve en önemlisi de içilen çaylar ikram. Mutfak kısmı tertemiz ve hijyenik, halka açık, yapılan sanat göz önünde icraa ediliyordu.

Sorumlu müdür İbrahim Halil beye neden Çankırı dedik?  O da Birecik de ana merkez dışında Ankara ve Kastamonu’da da şubeleri olduğunu, Çankırı’dan bu lezzetleri tatmaya gelenlerin isteği üzerine de burada hizmet vermeye başladıklarını anlattı. Yakın ilgisi ve güler yüzüne ayrıca teşekkür ederim.

Yeni bir Çankırı Lezzetleri yazısında buluşmak üzere…

   

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.