DOLAR32,3537% 0.31
EURO35,1307% -0.02
STERLIN41,0809% 0.14
FRANG35,9113% 0.56
ALTIN2.303,33% 1,13
BITCOIN2.292.3402.212
Haber ServisiTÜM YAZILARI

Şabanözü Nüfus Müdürü Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Şabanözü Nüfus Müdürü Son Yolculuğuna Uğurlandı
reklam

Vefat eden Şabanözü İlçe Nüfus Müdürü İlyas Haliloğlu, son yolculuğuna uğurlandı. Merhumun cenazesine Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hayatını kaybeden İlyas Haliloğlu’nu uğurlamak için koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek tören düzenlendi. Haliloğlu, çok sayıda vatandaşın katıldığı törende kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Çivitcioğlu: İlyas Haliloğlu’nu Hakka Uğurladık

Milletvekili Çivitcioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; ‘’ Şabanözü İlçe Nüfus Müdürümüz merhum İlyas Haliloğlu’nu Hakka uğurladık’’ dedi.

Çivitcioğlu, ‘’Bu zamana kadarki hukukundan her zaman muhabbet duyduğum değerli ağabeyim, ebediyete irtihal eden Şabanözü İlçe Nüfus Müdürümüz merhum İlyas Haliloğlu’nu Hakka uğurladık. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun inşallah’’ ifadelerini kullandı.

Özcan: Üzüntüyle Öğrendim

Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan, Haliloğlu için başsağlığı diledi.

Özcan, başsağlığı mesajında; ‘’Hemşerimiz, ilçemiz nüfus müdürü İlyas Haliloğlu’nun vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum’’ dedi.