DOLAR32,4504% -0.15
EURO34,8290% -0.66
STERLIN40,7959% -0.56
FRANG35,5088% -0.41
ALTIN2.438,67% 0,10
BITCOIN63.974,31-1.419

Coronayı yenen Akbaşoğlu’nun ilk mesajı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Coronayı yenen Akbaşoğlu’nun ilk mesajı
reklam

Ankara Şehir Hastanesinde 58 gün süren Kovid-19 tedavisi tamamlanan Akparti Grup Başkanvekili vs Çankırı Milletvekili Emin Akbaşoğlu teşekkür açıklaması yaptı.

Sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden paylaşım yapan Akbaşoğlu’nun açıklaması:

“Ankara Şehir Hastanesinde 30 Haziran-26 Ağustos tarihleri arasında 58 gün süren Kovid-19 tedavisi sürecinde bir taraftan Türkiye ve dünya gündemini takip ederken diğer taraftan da anbean sağlık durumumuzu çok titiz bir şekilde yakinen takip ederek ilgi ve alakalarını esirgemeyen başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, TBMM Başkanımız Sayın Mustafa ŞENTOP’a, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat OKTAY’a, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin KOCA’ya, tüm Bakanlarımıza, Genel Başkan Vekilimiz ve Genel Başkan Yardımcılarımıza, MKYK üyelerimize,Grup Başkanımız ve Grup Başkanvekillerimizle Milletvekillerimize, Siyasi Partilerin temsilcilerine, tüm teşkilat mensuplarımıza, şifamıza vesile olmak için yoğun gayret gösteren başta Konsültasyon Heyeti olmak üzere tüm doktorlarımıza, hemşirelerimize, hastabakıcı ve sağlık personelimize, dualarıyla her daim yanımızda hissettiğimiz aziz Hemşehrilerimize ve aziz Milletimize gönülden teşekkür ediyorum.

Kovid-19 tedavi sürecini en ağır şekilde yaşamış bir kişi olarak aziz Milletimizden istirhamımız Sağlık Bakanlığımızın tavsiyeleri doğrultusunda hareket ederek maske, mesafe ve temizlik kurallarına son derece riayet etmeleridir.

Bu vesile ile tüm hastalarımıza Rabbimden acil şifalar diliyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Kalın sağlıcakla” dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.