DOLAR32,4504% -0.15
EURO34,8290% -0.66
STERLIN40,7959% -0.56
FRANG35,5088% -0.41
ALTIN2.438,67% 0,10
BITCOIN63.913,45-1.228

Covid-19 İle İlgili Kurum Amirleri Açıklama Yaptı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Covid-19 İle İlgili Kurum Amirleri Açıklama Yaptı
reklam

 

Çankırı Valiliği tarafından, bazı sosyal medya hesaplarından Corona Virüsle ilgili yapılan asılsız paylaşımlar nedeniyle açıklama yayınlandı.

işte “KAMUOUNA DUYURU” bağlığı ile yayınlanan o duyuru:

“Sosyal medya üzerinden ilimizle ilgili Koronavirüs (Kovid-19) vaka sayıları ve bazı kamu görevlilerine de virüs bulaştığı yönünde asılsız paylaşımlarda bulunulduğu görülmüştür.

Sayın Valimiz Hamdi Bilge AKTAŞ tarafından açıklama yapıldığı yönündeki iddialar tamamen asılsızdır.

Ayrıca ilimiz devlet hastanesinde görevli doktorlardan bazılarının isimleri belirtilerek, onlara da virüs bulaştığı iddiaları da gerçeği yansıtmamaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimi Arif Aslan’da asılsız haberlerle ilgili sosyal medya hesabından  yaptığı paylaşımda “Bugün bazı Sosyal Medya hesaplarından Hastanemizde görevli iki doktorumuz hakkında Covit-19 ile ilgili yapılan tüm paylaşım ve haberler gerçek dışı olup bu tür haberlere itibar edilmemesi önem arzetmektedir.
Tüm sağlık çalışanlarımıza kolay gelsin Sağlıklı günler dileriz.. HASTANE YÖNETİMİ” açıklamasını yaptı.

 

Çankırı İl Sağlık Müdürü Hüseyin Sarıkaya ise “Bazı sosyal medya hesaplarında ÇDH ‘deki çok kıymetli hekim arkadaşlarımız hakkında ( Covid-19 ) pozitif vb…haberler paylaşılmakta. Kamuoyunu yanıltıcı bu tür asılsız bilgi , iddia ve paylaşımlara Çankırılı vatandaşlarımızın itibar etmemeleri…

Dünyada yaşanan Koronavirüs COVİD-19 Pandemisi sürecinde halkımızın T.C. Sağlık Bakanlığımız başta olmak üzere, resmi makamların yapmış oldukları paylaşımları dikkate almaları, doğru bilgi için resmi kaynakları takip etmeleri önemle rica olunur… Dr.Hüseyin SARIKAYA” açıklamasını yaptı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.